Η SmileForm® δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής πολύ λεπτών διαφανών ναρθήκων ψηφιακής τεχνολογίας 3D. Για την εφαρμογή των ναρθήκων πραγματοποιείται αποκλειστικά από οδοντιάτρους εκπαιδευμένους στην εφαρμογή των ναρθήκων SmileForm®. Οι συνεργαζόμενοι οδοντίατροι καθορίζουν το κόστος της εκάστοτε θεραπείας το οποίο ποικίλει ανάλογα με την βαρύτητα κάθε περιστατικού.

H εταιρεία SmileForm® είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που εισήγαγε τους διαφανείς νάρθηκες στην ελληνική αγορά το 2016. Ιδρύθηκε από επαγγελματία με εκπαίδευση στη Γερμανία και 30ετή εμπειρία στο χώρο της οδοντικής τεχνολογίας. Οι διαφανείς νάρθηκες παράγονται από πλήρως ανακυκλώσιμο υλικό και είναι βιοσυμβατό. Κατασκευάζονται στη Γερμανία από εταιρεία που εδρεύει στην Ελβετία. Μάλιστα, η SmileForm® από φέτος αναπτύσσει συνεργασίες με πλατφόρμες του εξωτερικού και μεγάλες εταιρείες που έχουν παγκόσμια δραστηριότητα αλλά και συνεργασίες με Ευρωπαίους επαγγελματίες. Στόχος της SmileForm® είναι μια παγκόσμια παρουσία και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών οδοντιάτρων και οδοντικών τεχνολόγων.

Η θεραπεία SmileForm® είναι η διαδικασία αποκατάστασης των ανωμαλιών και δυσμορφιών της περιοχής των δοντιών με τη χρήση λεπτών διαφανών ναρθήκων (clear aligners) αντί για τα κλασσικά μεταλλικά ή κεραμικά σιδεράκια (metal or ceramic braces). Με τη βοήθεια του οδοντιάτρου σας, ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσεις για διάφανους νάρθηκες SmileForm®, ώστε τα δόντια να μετακινούνται σταδιακά προς την επιθυμητή θέση. Όλοι οι συνεργαζόμενοι οδοντίατροι της εταιρείας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι για την εφαρμογή της θεραπείας SmileForm®.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρώτο διαγνωστικό ραντεβού σας παρέχεται από τους περισσότερους οδοντιάτρους δωρεάν. Εκεί, ο οδοντίατρος διαπιστώνει, εάν αυτός ο τύπος θεραπείας είναι ο καταλληλότερος για το πρόβλημα της οδοντοστοιχίας σας. Αρχικά, αποτυπώνεται η κάθε γνάθος μέσα από ψηφιακή σάρωση και φωτογραφίες. Έπειτα, ο ασθενής μπορεί να παρακολουθήσει ένα βίντεο που δείχνει τη διαδρομή από το αρχικό έως το τελικό αποτέλεσμα των δοντιών του.Εφόσον εγκρίνετε η θεραπεία, ολοκληρώνετε ο σχεδιασμός με την βοήθεια εξειδικευμένων προγραμμάτων μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή το σχήμα του νάρθηκα.

Η συγκεκριμένη θεραπεία προτιμάται από εφήβους, και ενήλικες που θέλουν να διορθώσουν το χαμόγελό τους με σύγχρονους τρόπους, ενώ η χρονική διάρκεια της θεραπείας είναι σαφώς πιο σύντομη σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο με τα σιδεράκια.

Εάν αναρωτιέστε για ποιο λόγο αξίζει να προτιμήσετε τους διάφανους ευθυγραμμιστές (νάρθηκες) αντί για τα σιδεράκια, τότε είναι καλό να γνωρίζεται πως, οι νάρθηκες είναι περισσότερο άνετοι, ενώ τα χείλη και τα μάγουλα τείνουν να ερεθίζονται λιγότερο, καθώς το υλικό είναι πλαστικό και άρα πιο λείο σε σχέση με τα μεταλλικά ή κεραμικά σιδεράκια.

Η μακροχρόνια εμπειρία των οδοντιάτρων σε συνδυασμό με τους SmileForm® διαφανείς νάρθηκες, επιτυγχάνουν εγγυημένη ευθυγράμμιση της οδοντοστοιχίας – ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις! Σύντομα, η SmileForm® θα εισάγει την τεχνολογία βραδινής θεραπείας, η οποία επιτρέπει τη νυχτερινή εφαρμογή των διάφανων ναρθήκων για 8 ώρες. Πρόκειται για ένα τύπο εφαρμογής που διευκολύνει την καθημερινότητα των ασθενών που έχουν βαρύ πρόγραμμα.

Το κόστος για την ολοήμερη θεραπεία διαμορφώνεται από τον οδοντίατρο της επιλογής σας ανάλογα με την ποσότητα αόρατων  ναρθήκων και τον απαιτούμενο χρόνο ολοκλήρωσης. Ο οδοντίατρος της επιλογής σας θα καθορίσει το κόστος της θεραπείας σας ανάλογα με την βαρύτητα κάθε περιστατικού. Το κόστος της θεραπείας μπορεί να καταβληθεί είτε εφάπαξ είτε τμηματικά είτε με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας, κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό σας.

Χρησιμοποιώντας την τρισδιάστατη σάρωση, οι οδοντίατροι  καθορίζουν την πολυπλοκότητα της διόρθωσης των δοντιών σας. Η πολυπλοκότητα καθορίζει το πακέτο τιμών σας.

Η θεραπεία SmileForm® δεσμεύεται να σας χαρίσει ένα πλατύ και καλαίσθητο χαμόγελο.